“ НАШАТА ЦЕЛ НЕ Е ДА НАПРАВИМ МНОГО КЪЩИ, А МНОГО ПО-ДОБРИ КЪЩИ! ”

Каква е цената на една къща?

Цената се определя според избора ви на вида къща – метална или сглобяема и етапа ѝ на завършване. При металните конструкции решението за използваните материали за изолация, покривно покритие, външна облицовка, прозорци, врати, е ваше. При сглобяемите къщи цената е фиксирана и се определя според квадратурата. Ако желаете да ви изготвим оферта

Какви за начините на плащане?

След като сте избрали и одобрили проект за къща, за да започнем производството на такава, се заплаща 30 % авансова сума от стойността на къщата. 50 % се заплащат преди доставката на вашият обект, а остатъка от сумата – след приключване на строително-монтажните работи.

Кой подготвя документите за строеж?

Разрешение за строеж се предоставя от купувача. За да го получите, трябва да притежавате: документ за собственост, скица на поземлен имот, виза за проектиране, инвестиционен проект, становища и предварителни договори с ВиК и електроразпределително дружество, оценка и одобрение от общината на проекта.

Запознайте се с всички стъпки за стартиране на строеж от ТУК

До колко етажа може да се построи една къща?

Къщите от готови панели могат да бъдат построени до два етажа, а металните къщи – до четири.

Изработвате ли къщи по индивидуални проекти?

Да, всеки ваш проект може да бъде превърнат в дом от метална конструкция или сглобяема къща. Също така всяка ваша идея за къща може да бъде превърната в такава от метална конструкция.

Могат ли да бъдат монтирани керамични плочки в банята и тоалетната?

Цената, която ще получите от нас е без включени подови покрития и стенни облицовки в банята, но ако желаете ще монтираме и тях.

Как се доставят къщите?

Транспорта на сглобяемите сгради се извършва с камиони. Един камион камион със 7м дължина побира строителни материали за къща от приблизително 90м2 . Средното общо тегло варира между 7-9 тона.

Колко време отнема доставката и монтажа на една къща?

В зависимост от площта на сглобяемата сграда, която сте избрали и заетостта на завода, средно 100 м2 жилища се доставят в рамките на 1 месец. Монтажът на сглобяемата конструкция се извършва в рамките на още 1 месец, а на металните къщи – до 2 месеца.

Може ли сглобяема или къща от метална конструкция да се построй върху стоманено-бетонна къща?

Може да се направи само върху едноетажни стоманобетонни сгради, като долната сграда трябва да има твърд и плосък таван.